Prestigefyllda branschpriser till Tunstall


Prestigefyllda branschpriser till Tunstall

sep 24, 2020

Tunstall har nyligen tilldelats två prestigefyllda priser: “Leading Innovators in Assisted Living Technology 2020” vid Healthcare & Pharmaceutical Awards samt “Best Non-Clinical Equipment, Product or Service Supplier” vid Care Home Awards 2020.

Healthcare & Pharmaceutical Awards uppmärksammar företag som bidrar till att förbättra välfärden för människor i behov av vård och omsorg. Utmärkelserna uppmärksammar innovativa företag som bidrar med nya idéer och lösningar för branschen.

Tunstall fick priset “Best Non-Clinical Equipment, Product or Service Supplier” för sin lösning Carecom, som är ett digitalt system utvecklat för att möta de krav som ställs på dagens och framtidens vårdboende. Med Carecom skapas en effektivare och tryggare vård och omsorg. Tjänsten stöder idag över 60 000 vårdboenden runt om i Europa.

”Att bli uppmärksammad som ledande innovatör i vår bransch är en stor ära för oss som arbetar hårt för att stödja både yrkesverksamma och människor i behov av vård och omsorg.”, säger Zillah Moore, UK & Ireland, Marketing Director, Tunstall Healthcare.

Zillah Moore fortsätter: ”Tjänster som Carecom är viktiga då de erbjuder flexibilitet och möjlighet för samhället att leverera effektiv, högkvalitativ och personcentrerad omsorg till våra äldre och kroniskt sjuka.”

Tunstall blev även nominerade till ”LaingBuisson Awards” i kategorin ”Innovation in Care och Public Private Partnership” och ”Care Sector Supplier Awards” som båda kommer att presenteras i november 2020.

Digital Tillsyn

Tillsyn genom kamera samt monitorering 24h om dygnet via vår trygghetcentral

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer