Tunstall AB och Medimi har tecknat ett Letter of Intent (LOI) för samarbete på den svenska marknaden. Under tiden för detta LOI kommer bolagen att arbeta tillsammans för att strukturera och sätta ramarna för ett längre kommersiellt och operationellt samarbete.



Tunstall AB och Medimi tecknar Letter of Intent (LOI) för samarbete på den svenska marknaden

mar 9, 2022

Medimi AB utvecklar lösningar som ger vårdtagare och personal trygg och effektiv läkemedelshantering. Företagets lösningar omfattar hela kedjan, från läkare till dispensering i hemmet och är utvecklade för integrering i IT-miljöer.

Intentionen med samarbetet är att Tunstall AB fungerar som kommersiell partner samt leverans- och supportorganisation för Medimis lösning. Tunstall kommer i sin tur kunna expandera sin portfölj med en innovativ lösning för medicinhantering, Medim®Smart.

Jan Andersson, VD Medimi AB kommenterar: ”Det känns väldigt bra att få detta LOI på plats. Tunstalls erbjudande och organisation möjliggör ett starkt strategiskt samarbete för Medimi och kan öka vår konkurrenskraft och kommersiella räckvidd på den svenska marknaden väsentligt.”

Johan Lenander, VD Tunstall AB: ”Vi vet och ser hos våra existerande kunder att medicinhantering inom äldrevård är både tidskrävande och komplex för såväl vårdtagare som för vårdgivare. Baserat på den allt växande populationen av äldre och kroniskt sjuka samt kraven på förbättringar inom vård och omsorg förväntar vi att efterfrågan på lösningar för medicinhantering kommer att öka. Medimis innovativa lösning är en bra expansion av vår existerande portfölj.”

Karolina Bellabuono, säljchef Tunstall AB: ”Det känns riktigt bra att kunna addera denna efterfrågade tjänst till Tunstalls tjänsteportfölj och på så sätt kunna erbjuda våra kunder en säker och effektiv lösning för medicinhantering som underlättar och ger trygghet för både personal och slutanvändare.”

Digital Tillsyn

Tillsyn genom kamera samt monitorering 24h om dygnet via vår trygghetcentral

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer