Lokal expertis - global styrka

mar 8, 2023

För att uppmärksamma Internationella kvinnodagen den 8 mars, lyfter Tunstall Group fram några av de anställda som är avgörande för dess globala framgång. De berättar om deras olika bakgrunder, roller och prestationer, och vad de tycker är mest givande med att arbeta för en organisation som är dedikerad till att möjliggöra val och oberoende.

3_Marianne_bl_w.jpg

Marianne Rydgren, Product Manager - Tunstall Sverige

Jag har haft en väldigt varierad karriär, arbetat inom journalistik och utbildning innan min roll på Tunstall med plattformsutveckling och appar. Jag har ett brett spektrum av intressen, så det är viktigt för mig att jag kan arbeta i en samarbetsroll där jag kan använda och utveckla olika talanger och fortsätta växa och lära mig om teknik och människor.

 Det råder en verklig atmosfär av ömsesidig respekt på kontoret här. Alla blir lyssnade på och åsikter och idéer är lika värda. Jag känner mig väldigt bekväm med mina kollegor och ser många av dem som vänner.

Jag har uppnått många av mina professionella ambitioner och Tunstall har fått mig att känna mig uppskattad för mitt bidrag och gett mig möjligheter att utvecklas och förändra min position. Det har också gett mig den viktiga flexibiliteten att balansera min karriär med att uppfostra mina barn. När jag ser att våra produkter och tjänster används och uppskattas av våra slutanvändare vet jag att allt detta, tillsammans med den värme som finns mellan vårdgivare och äldre människor, ger dem en riktig livskvalitet, det är då jag hittar den verkliga meningen med mitt arbete.


1_Emma_bl_w.jpg

Emma Keaney, Software Development Manager - Tunstall UK

Hela min karriär har varit inom mjukvaruteknik, men min familj är full av läkare och kliniker. Även om jag själv valde att inte gå den vägen var det viktigt för mig att hitta en roll som var relaterad till vård och hälsa i ett företag som på något sätt bidrog till samhället, och det ger Tunstall mig. De jag arbetar med motiveras av samma värderingar. Vi har ett gemensamt syfte och kommer till jobbet av samma anledningar. Jag älskar människorna jag arbetar med; vi har några väldigt duktiga och skickliga människor och det är underbart att arbeta med dem. På Tunstall har vi väldigt omtänksamma team där alla ser upp till varandra. Vi motiveras av spetskompetens och kvalitet i det vi gör, men hjälper också till att bygga en kultur som är inkluderande och rolig.


2_Melanie_bl_w.jpg

Melanie Bruland, Junior HR/Marketing - Tunstall Tyskland

Jag studerade kommunikationsvetenskap innan jag började min karriär på Tunstall inom marknadsföring. Jag har sedan dess flyttat in på HR-avdelningen, men har fortfarande specialiserat mig på marknadsföring, så det känns som att jag har kunnat samla alla mina erfarenheter och intressen i en enda roll. Jag och mitt HR-team arbetar för att attrahera och behålla rätt talang i verksamheten, för mig innebär det att hitta den person som passar jobbet, oavsett kön. Vi behöver den bästa kompetensen, men vi måste också hitta personer som personlighetsmässigt passar teamet.

Vi tillbringar alla mycket av vår tid på jobbet, så mina kollegor är som en familj för mig. Men vi har möjligheten att  arbeta flexibla tider; börjar och slutar tidigare ibland och jobbar hemifrån vilket innebär att jag kan hantera mitt liv med min riktiga familj och se till att min hund Wilson inte spenderar för mycket tid på egen hand. Jag är mest motiverad på grund av budskapet bakom allt vi gör, som i slutändan handlar om att rädda liv.


5_Tiffany_bl_w.jpg

Tiffany Terei, kundtjänstkonsult - Tunstall Australien

Jag älskar att arbeta för Tunstall eftersom vi erbjuder människor friheten att bo var de än vill. Vår kundtjänst är i framkant av vilka vi är och vad vi står för. Vi samarbetar med alla avdelningar och med våra kunder för att säkerställa att våra gemensamma mål uppnås. Jag älskar att lösa tekniska utmaningar, men i slutändan handlar det om att se till att varje interaktion som våra kunder har med företaget är positiv och att de känner sig nöjda. Som professionell försöker jag också värdera och prioritera mig själv när jag behöver – vi måste ta hand om oss själva så att vi kan ta hand om andra.

Alla på Tunstall tar hand om varandra, och det påverkar deras välbefinnande och deras arbete. När vi stöttar varandra främjar vi en positiv förändring. När vi visar att vi bryr oss, genom att aktivt lyssna på våra kollegors oro, kan vi verkligen påverka varandras liv till det bättre. Vilket i sin tur innebär att ha en gladare medarbetare som känner sig uppskattad och som därefter ökar kvaliteten på sitt arbete och sin produktivitet.


4_Azucena_bl_w.jpg

Azucena González, mobilenhetstekniker - Tunstall Spanien

Jag har över 30 års erfarenhet av att arbeta inom telelarm- och televårdsektorn, med olika roller. Min nuvarande tekniska roll är ganska mansdominerad, men jag har turen att arbeta i ett företag som lägger stor vikt vid jämställdhet. Jag är på lika villkor som mina kollegor. Jag är stolt över att Tunstall har den bästa tekniken på marknaden och vi ger äldre och krinsikt sjuka människor, samt deras vårdgivare, trygghet och säkerhet i sina hem så länge som möjligt. Det bästa med mitt jobb är att ha direkt och daglig kontakt med användarna. Jag lär mig så mycket av deras berättelser, erfarenheter och förslag. Det är underbart att se hur vi kan hålla dem ihopkopplade till deras familjer, hem, samhällen och vanor.

Jag har min egen erfarenhet som mamma och vårdare då min dotter har autism. Det har varit och fortsätter att vara en ständig kamp, ​​men med stöd av min man, tillsammans med mod och uthållighet, har hon nått otänkbara mål; hon cyklar, simmar, älskar att fotografera, ritar, börjar skriva och, viktigast av allt, hon visar sin tillgivenhet, ger mig pussar och kramar... och hon är glad. Så jag känner mig väldigt stolt över henne.


Att ta ansvar och forma framtiden

Varje företag är ett kollektiv av människor. Alla berättelserna ovan är den sanna inspirationen för oss alla medan vi arbetar mot en mer rättvis, respektfull och levande värld. Delvis gör det mig ont att inse att det fortfarande kan finnas några bland oss ​​som känner att det kan finnas hinder för sin egen professionella och personliga utveckling, men vi måste erkänna dessa som verkliga och levande upplevelser för att övervinna dem. Det är därför vi på Tunstall lyfter fram dessa olika individer och för fram berättelserna om många fler av våra kollegor, partners, kunder och vänner i deras strävan efter ett rättvist liv för alla. Vårt etos är en av bemyndigande och val, och vi fortsätter att arbeta hårt för att bli ännu bättre på att uppnå detta för vårt eget team såväl som för dem som vår teknik stödjer.

Emil Peters, VD, Tunstall Group


Digital Tillsyn

Tillsyn genom kamera samt monitorering 24h om dygnet via vår trygghetcentral

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer