.NET utvecklare Backend/BI

Malmö

Är du vår nya .NET utvecklare Backend/BI?Om tjänsten

Vill du vara med och lösa en av vår tids stora samhällsutmaningar – den åldrande befolkningen – och samtidigt arbeta med innovativ teknik i ett snabbt växande team? I Malmö byggs Tunstalls framtida molnplattform för Connected Care & Health. Kom och var med oss på denna spännande resa!

Tunstall har utveckling i England, Spanien, Sverige (Malmö) samt Danmark. Vi behöver nu stärka upp vårt utvecklingsteam med en .NET Backend-utvecklare med erfarenhet av BI/Reporting på vår utvecklingsavdelning i Malmö. Du blir en del av ett drivet team med stort kund- och leveransfokus och får stor möjlighet att påverka.

 

Kvalifikationer

  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning data, systemvetarutbildning eller motsvarande
  • Vi ser helst att du har minst 5-års erfarenhet inom C# utveckling, men vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än antal års arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av REST API och JSON
  • Stor erfarenhet av SQL Server, gärna DBA-erfarenhet
  • Erfarenhet av PowerBI, SSIS och SSRS
  • Omfattande BI/DW-erfarenhet
 

Egenskaper

För att trivas hos oss bör du ha ett brinnande intresse för teknik och att skriva bra kod, men samtidigt intressera dig för tillämpningen av tekniken. Du är en nyfiken person som gillar att interagera och kommunicera med olika grupper och individer. Hos Tunstall står slutanvändaren i centrum och vi arbetar i en prestigelös miljö där medarbetarnas olikheter berikar verksamheten.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Ansökan


Ansökan och tillhörande CV skickas till Talent Manager Anna Jansson, anna.jansson@tunstallnordic.com. Vid frågor om tjänsten, kontakta Johan Jacobsson, tfn 0725-073 334.

Märk ansökan med "Ansökan .NET Backend/BI"

Skicka ansökan