Affärsdriven redovisningschef

Malmö

Är du vår nya affärsdrivna redovisningschef?Om tjänsten

Som redovisningschef kommer du ta dig an både operativa och strategiska utmaningar i en snabbrörlig verksamhet präglad av tillväxt.

Ansvarsområden som redovisningschef

  • Ansvara för det nordiska shared services teamet bestående av redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra samt business support.
  • Tillsammans med de nordiska ekonomicheferna säkerställa professionell service till de nordiska enheterna.
  • Aktivt arbeta med förbättring och utveckling av processer och strukturer.
  • Stödja arbetet med budget, uppföljning och prognoser.
  • Deltaga i intern och extern revision samt relaterad uppföljning.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen som civilekonom, gärna med inriktning på revision och redovisning. Du har flera års erfarenhet från, för tjänsten, relevanta positioner. Du är stark i redovisning samt har en ådra för controlling. Du har tidigare haft personalansvar och brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från internationella bolag och att kännedom om IFRS finns. Du är duktig på Excel samt har ett stort systemintresse. Då rollen innebär regelbundna internationella kontakter är det av vikt att du skriver och talar engelska obehindrat.

Personliga egenskaper
För att lyckas i din roll som redovisningschef behöver du trivas i en verksamhet där affären står i fokus. Stundtals är tempot högt vilket kräver att du är stresstålig med en god förmåga att prioritera ditt arbete. Som chef är du coachande och inkännande med en öppen och rak kommunikation. Vidare är du förändringsbenägen och har en vilja att tänka i nya banor. För Tunstall är det viktigt att du visar engagemang i företagets utveckling samt en vilja att göra skillnad.

Placeringsort: Malmö

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Tunstall med Meritmind. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Så länge annonsen ligger ute på vår hemsida är tjänsten sökbar.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Helena Centerblad på 0707 49 99 63 eller rekryteringskonsult Anna Alenryd på 070 764 81 04. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Till Meritmind