Business Excellence Analyst

Malmö

Är du vår nya business excellence analyst?Om Tjänsten

Vill du bli en del av ett marknadsledande bolag med fokus på att utveckla och leverera framtidens digitala tjänster för vård, hälsa och omsorg?

Vi på Tunstall arbetar för fullt med att bidra till att effektivisera, digitalisera och automatisera den svenska och globala vårdmodellen och söker därför efter personer med stort driv och hunger som vill vara med och skapa ett säkrare, tryggare och modernare samhälle.

Därför har vi valt att utöka vår organisation med en ny roll och söker dig som vill utvecklas i rollen som Business Excellence Analyst.

Du kommer främst att arbeta med utveckling och effektivisering av vår verksamhet och organisation genom att ansvara för ledning och genomförande av initiativ och projekt inom ramen för affärs- och tjänsteutveckling, samt kvalitets- och processtyrning. 

Som Business Excellence Analyst agerar du i gränslandet mellan Management, Sales, Supply Chain, Research & Development samt Support & Operations, med ansvar för att driva individuella initiativ från definition till mål. Syftet är att förbättra leveranskvalité, öka den interna effektiviteten, samt optimera integrationen mellan avdelningar.

Som en del i vår Business Excellence funktion är du med och bidrar till vår Nordiska transformationsresa mot ökad digitalisering och leveransförmåga.  

Vad gör dig klippt och skuren för rollen? 

Vi söker dig som är universitets- eller högskoleutbildad inom Ekonomi, Management, Teknik, eller likvärdigt. Du får gärna ha några års erfarenhet som projektledare eller managementkonsult, alternativt ha arbetat med affärsutveckling eller strategisk/operationell transformation. Vi söker främst dig som är driven, talangfull och har rätt förutsättningar för att hjälpa oss att realisera planer och nå våra mål.  

För att passa in i rollen så bör du vara motiverad, lösningsorienterad, strukturerad och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Du är lättlärd samt har enkelt att ta till dig nya idéer och koncept, vilket är viktigt då du kommer att arbeta med en rad olika frågor, intressenter, och typer av initiativ.

Du bör även vara socialt utåtriktat och ha enkelt att kommunicera i både tal och skrift. Det är viktigt att ha bra förståelse för process- och kvalitetsfrågor, förändringsledning och verksamhetsstyrning samt kunna diskutera med en rad olika intressenter på olika nivåer, alltid med ett lösningsorienterat och strukturerat mind-set.

Det är viktigt att ha erfarenhet från, och känna sig trygg med, arbete med PowerPoint, Word och Excel då dokumentation och presentation görs med verktygen.

Om Oss

Tunstall Nordic är ett Nordiskt bolag med ca 350 anställda och huvudkontor i Malmö. Verksamheten breder ut sig i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Vi tillhör en Global marknadsledande koncern med fokus på moderna trygghetstjänster för hälsa, vård och omsorg.

För oss på Tunstall så är det viktigt att våra anställda tycker det är roligt att komma till jobbet. Vi vill att människor trivs med sitt arbete och känner sig delaktiga i utvecklingen av bolaget. Därför lägger Tunstall mycket fokus på att ge frihet och ansvar till våra anställda. Vill du bli en stor del av ett bolags utveckling och samtidigt kunna utveckla dig själv inom affärsutveckling och transformation så är det här definitivt tjänsten (och bolaget) för dig!   

Vi erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling, bra och konkurrenskraftiga förmåner, roliga och engagerade kollegor, samt stora möjligheter för att vara med och själv påverka bolaget samt samhället. Detta är bara några av sakerna som gör Tunstall till framtidens tjänsteleverantör inom vård och omsorg.

  

Har du frågor om tjänsten så svarar Andreas Hulten, ansvarig för Business Excellence, gärna på dina frågor. Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen så hjälper Josefina Medic, HR & Talent Specialist, dig gärna. Maila oss på tunstall.applications@tunstallnordic.com!

Ansökan

Är du rätt person?  Maila CV och ansökan till Tunstall.Applications@tunstallnordic.com

Skriv “Business Excellence Analyst” i ämnesraden.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Skicka ansökan