.NET utvecklare Fullstack/Frontend

Är du vår nya .NET utvecklare Fullstack/Frontend?Om tjänsten

Vill du vara med och lösa en av vår tids stora samhällsutmaningar – den åldrande befolkningen – och samtidigt arbeta med innovativ teknik i ett snabbt växande team? I Malmö byggs Tunstalls framtida molnplattform för Connected Care & Health. Kom och var med oss på denna spännande resa!

Tunstall har utveckling i England, Spanien, Sverige (Malmö) samt Danmark. Vi behöver nu stärka upp vårt utvecklingsteam med en .NET Fullstack-utvecklare med Frontend-fokus på vår utvecklingsavdelning i Malmö. Du blir en del av ett drivet team med stort kund- och leveransfokus och får stor möjlighet att påverka.

Kvalifikationer

  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning data, systemvetarutbildning eller motsvarande
  • Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet som utvecklare, men vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än antal års arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av SQL Server alt. Mongo DB eller MySQL
  • Erfarenhet av något javascript-ramverk, t.ex. Angular, React osv.
  • Erfarenhet av REST API och JSON
  • Erfarenhet av jQuery är meriterande
  • Erfarenhet av agila arbetssätt

Egenskaper

För att trivas hos oss bör du ha ett brinnande intresse för teknik och att skriva bra kod, men samtidigt intressera dig för tillämpningen av tekniken. Då rollen är mer Frontend-inriktad är det bra om du har en blick för det grafiska och vana att tänka ur användarens perspektiv.

Du är en nyfiken person som gillar att interagera och kommunicera med olika grupper och individer. Hos Tunstall står slutanvändaren i centrum och vi arbetar i en prestigelös miljö där medarbetarnas olikheter berikar verksamheten.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

Ansökan

Ansökan och tillhörande CV skickas till Talent Manager Anna Jansson, anna.jansson@tunstallnordic.com. Vid frågor om tjänsten, kontakta Johan Jacobsson, tfn 0725-073 334.

Märk ansökan med "Ansökan .NET Fullstack/Frontend"

Skicka ansökan