Financial Controller

Malmö

Är du vår nya Finance Controller?Om tjänsten

Som financial controller på Tunstall erbjuds du en viktig och utvecklande roll där du kommer att arbeta brett både med controlling och redovisning. Du ingår i ekonomiavdelningen, rapporterar till CFO och kommer ha ett nära samarbete med I&D organisationen. Du är placerad på huvudkontoret i Malmö. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Utifrån ett finansiellt perspektiv vara delaktig i projektens alla faser, till exempel samordning av business case inför godkännande av projektmedel
  • Delta i projektmöten samt förhandsgranska/revidera den finansiella delen av dessa
  • Leda financial control cykeln för I&D organisationen; budget, faktisk uppföljning och prognos för projekt samt kostnadsställen
  • Delta i den årliga affärsplaneringen
  • Konsolidering av Tunstall Nordic I&Ds resultat
  • Dagligt samarbete med I&Ds avdelningschefer och projektledare
  • Huvudkontakt till koncernens I&D controller i UK
  • Koordinera finansiella presentationer och genomföra olika finansiella analyser
  • Stödja extern/internrevision och relaterad uppföljning

Vem söker vi?

Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och har flera års erfarenhet av ekonomrollen i ett internationellt bolag varav några års arbete med projektcontrolling. Du är intresserad av system och har goda kunskaper i Excel, vidare tycker du om att skapa processer och rutiner. Du har ett stort affärsintresse och förstår hur olika delar hänger ihop inom affären och redovisningsområdet. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Tunstall med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på telefon 0703-755075, mail kristina.bennet@mpya.se eller Cathrine Wiberg på tel. 0707-383247 på mail cathrine.wiberg@mpya.se.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Tunstall med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på telefon 0703-755075, mail kristina.bennet@mpya.se eller Cathrine Wiberg på tel. 0707-383247 på mail cathrine.wiberg@mpya.se.

Till MPYA