Våra avdelningar

Vårt team

På Tunstall har vi en bred verksamhet och allt under ett och samma tak. Det innebär att vi kan erbjuda många intressanta befattningar. 


Utveckling och Innovation

Vår Innovation & Utvecklingsavdelning består av många engagerade team

I Malmö utvecklar vi framtidens lösningar för att förbättra livskvaliteten för äldre och långtidssjuka och vi gör det med framtidens teknik!

Tunstall group investerar 4-5 % av omsättningen i forskning och utveckling. Genom vårt internationella koncernsamarbete skapar vi stark kännedom om vad som sker i den tekniska utvecklingen på marknaden. 

Våra team inom App, UX, Frontend, Backend och QA, utmanar sig själva ständigt med nya lösningar och nya teknologier. De utvecklar i både Linux, Android, iOS och Microsoftmiljö; C, C#, .NET, Java, Kotlin, SQL och vi använder oss av DevOps och de senaste verktygen. 

Dessutom har vi en mycket bra lagkänsla och vi har väldigt roligt ihop, varje dag!

 

Försäljning & Anbud

Det känns bra att vara i ett vinnande lag och samtidigt göra skillnad för våra äldre och kroniskt sjuka i samhället

Vi som arbetar på försäljningsavdelningen brinner för att skapa resultat tillsammans med våra kunder. Vi försöker alltid leverera tjänster och koncept som skapar värde och gör skillnad för våra medmänniskor. 

 I nära samarbete med våra partner och kunder skapar vi rätt förutsättningar för hållbar och lönsam tillväxt där vi alltid sätter människan i centrum.

Här är du med och gör skillnad och medverkar till en bättre välfärd. Samtidigt arbetar du med intressanta affärer och det senaste inom välfärdsteknologi.

Vi arbetar strategiskt, kreativt samt effektivt!


Projekt

Projektavdelningen är en viktig pusselbit i vår leveranskedja

När det är dags för leverans av våra tjänster och genomförande av projekt tar våra projektledare över.  De säkerställer att implementering av produkter och tjänster går smidigt. På avdelningen finns även fältingenjörer som installerar och utför service ute hos kund. 

IT

En mångfald av uppdrag - internt och externt

På IT avdelning jobbar vi mot både interna och externa uppdragsgivare.Uppgifter är hosting, fjärrinstallationer, samt intern IT verksamhet. Vi har även en SupportDesk som är är tillgänglig sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet. De hjälper våra kunder vid såväl felanmälningar som stöd i användning av våra produkter och system.


Stödfunktioner

HR, Inköp & Kvalitet, Ekonomi

Våra stödfunktioner bidrar till att övriga delar av verksamheten kan vara innovativa, skapa tillväxt och fortsätta arbeta för ett fritt liv för våra äldre, kroniskt sjuka och funktionshindrade. 

Att ha rätt resurser, rätt priser och kvalitet samt stöd i form av ekonomiska rapporter bidrar till en verksamhet i balans. 

Vi är oljan i maskineriet!

Marknad

Där livshistorier delas

Marknadsavdelningen brinner för intern och extern kommunikation, PR, digital strategi och framför allt personliga berättelser om hur Tunstalls lösningar gör att våra kunder kan leva friare liv. 

Den nordiska marknadsavdelningen i Malmö ansvarar dessutom för varumärke, kommunikation i kanaler som webb, social media, nyhetsbrev, PR och mässor. 

Vi lägger på det emotionella lagret! 


Trygghetscentralen

Sveriges största trygghetscentral med service dygnet runt

Tunstall har en egen trygghetscentral som erbjuder specialiserad mottagning och förmedling av trygghetslarm. Detta är en modern central som är specialiserad på just trygghetslarm och som har funnits sedan 1994. Hos oss har anslutna trygghetslarm alltid prioritet ett.

All personal som tar emot larmsamtal har minst undersköterskeutbildning, något som gör Tunstall unikt. De är specialister i att hantera, bedöma och åtgärda trygghetslarm och all assistans utförs på ett medmänskligt och professionellt sätt.

Vi finns alltid där!

Tunstall Connected 2019

Anmälan är öppen! Välkommen till två inspirationsdagar om framtidens vård och omsorg.

Läs mer

Nyheter

Läs de senaste nyheterna från Tunstall

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer