Tunstall Connected 2021

Mötesplatsen för dig som arbetar inom vård och omsorg. 


Tunstall Connected 2021

nov 30, 2021

Välkommen till årets digitala Tunstall Connected 2021 – mötesplatsen för dig som arbetar inom vård och omsorg. Årets Tunstall Connected kommer att fokusera på utbildning och lärande av Tunstalls tjänster, hur de kan skapa en bättre och tryggare äldreomsorg.

Under dagen kommer du bland annat få en inblick i hur verksamheten på Trygghetscentralen fungerar och hur vi jobbar med proaktiv kundsupport. Vi kommer även blicka framåt och titta på hur utvecklingen av välfärdstekniken skapar en bättre och tryggare äldreomsorg.

Nytt för i år är att det under dagen kommer finnas möjlighet att nätverka med kollegorna i branschen, missa inte dessa tillfällen att dela med er av era erfarenheter. 

Vi kommer också dela ut Tunstall Award - till en vårdgivare som gör skillnad för människor i behov av vård och omsorg. Årets nominerade är Ambea, Gislaveds kommun och Laholms kommun. 2020 gick priset till Karlstad kommun för deras målmedvetenhet att skapa en välfärd i framkant.

Tid: 30 november 2021, kl 9:00-15:00
Plats: Online (länken får du i bekräftelsemailet)
Kostnad: Gratis
Sista anmälningsdag: 29 november 2021

Anmäl dig här!
Anmälan

Program 30 november

Moderator för dagen är Yasemin Arhan Modéer.

09:00

Välkommen till Tunstall Connected 2021!
Johan Lenander, VD Tunstall, hälsar välkommen till årets Tunstall Connected.

09:30

Vilka är framgångsfaktorerna för ett välfungerande samarbete?
Karolina Bellabuono, försäljningschef Tunstall AB, diskuterar tillsammans med bland annat Karl Wolff från Ambea och dedikerade teamet internt hos Tunstall hur ett framgångsrikt samarbete kan se ut för att skapa effektiva arbetsprocess för personalen och ett tryggare boende för brukarna.

10:10

Breakout sessions
Välj ett spår att lyssna på, där vi berättar mer om de olika tjänsterna.
Spår 1: Mobila gps larm - Enkel och effektiv larmhantering utformad med människan i centrum
Spår 2: Lifeline digital – Användarvänlig, skalbar och framtidssäkrad trygghetslösning

10:25

Förmiddagspaus

10:45

Vilka tjänster tillhandahåller Trygghetscentralen och vilket värde ger de kunden?
Ulrika Björn tillsammans med Amanda Van Der Hert från Trygghetscentralen berättar vilka tjänster Trygghetscentralen tillhandhåller och visar hur en tillsyn i Digital tillsyn fungerar.

11:25

Nätverka med era kollegor i branschen

11:40

Lunchpaus

12:10

Välkommen tillbaka

12:15

Vilken support erbjuder vi våra kunder?
Vi ger en inblick i vår serviceportal – Tunstall Connect, hur den kan hjälpa våra kunder att hantera sina ärende. Vad menar vi med proaktiv kundsupport och vilket värde ger det till våra kunder?

12:50

Nätverka med era kollegor i branschen

13:00

Utbildning för att skapa bästa förutsättningar till effektivare arbete
Fredrik Blyckert, Project and Aftermarket Director på Tunstall berättar tillsammans med kollegor hur vi arbetar med on-boarding av våra kunder och vilka möjligheter våra kunder har till utbildning av våra produkter och tjänster.

13:35

Nätverka med era kollegor i branschen

13:50

Eftermiddagspaus

14:05

Tunstall Award
Vi delar ut årets Tunstall Award till en aktör inom vård och omsorg som förtjänar att uppmärksammas lite extra. Årets nominerade är Ambea, Gislaveds kommun och Laholms kommun. Med under utdelningen finns även våra tidigare mottagare av Tunstall Award, Hammarö kommun (2019) och Karlstad kommun (2020).

14:30

Det uppkopplade hemmet – hur ser framtiden ut?
Med ny teknik finns nya förutsättningar att skapa ett smartare hem. Vi presenterar vilka lösningar Tunstall har på gång för framtidens uppkopplade hem.

14:50

Avslutning och summering av dagen

 


Välkommen att kontakta oss om du har några frågor gällande Tunstall Connected 2021.
Kontakta oss