Verksamhet

Vi leder utvecklingen av framtidens vård & omsorg

Tunstall leder utvecklingen av tjänster och funktioner som bidrar till att människor i behov av vård och omsorg kan leva ett självständigt liv och på så sätt ges möjlighet att uppleva mer. Tillsammans har vi en unik kunskap och passion för det vi gör och en stark bas i vår rika historia. Med nyfikenhet, kunskap och förmåga att tänka innovativt tar vi oss an varje utmaning med målet att alltid hitta bästa möjliga lösning tillsammans med våra kunder. Hos oss står individen i centrum och vi är stolta över att kunna bidra till ökad livskvalitet på ett emotionellt och personligt plan.

Tunstall AB är en del av Tunstall Healthcare Group

Vi har en rikstäckande verksamhet inom försäljning, utveckling, installation, service och support samt egen trygghetscentral. Totalt arbetar cirka 250 medarbetare i den svenska verksamheten. Det nordiska huvudkontoret ligger i Hyllie, Malmö. 

I Hyllie ligger dessutom den globala utvecklingsenheten för Tunstall Healthcare Group

Enheten ansvarar för innovation och utveckling av företagets erbjudande av tjänster och produkter. Verksamheten är under stark utveckling och idag arbetar mer än 50 personer med projektledning, konceptutveckling, kvalitet, test, utveckling och design av hård- och mjukvara i nära samverkan med partners.Tunstall ger människor i behov av vård och omsorg livskvalitet genom smart välfärdsteknologi.


Vår historia

Historia

Vi har skapat framtidens vård och omsorg sedan 1957 - läs hur vi tog oss till idag

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer

I huvudet på oss

Läs våra tankar kring skapande av framtidens vård och omsorg

Läs mer