• Hem
  • Om Tunstall

Vår Vision 

Att forma en värld där människor har friheten att leva ett fullvärdigt liv på den plats dom själva valt.

På Tunstall sätter vi människan i centrum. Hela företaget bottnar i ett ärligt engagemang att hjälpa individer som befinner sig i en utsatt situation. Genom innovativ välfärdsteknologi utvecklar vi tekniska lösningar och system för vård och omsorg.

Med ett team på nästan 3000 anställda, verksamma i 17 länder över hela världen har Tunstall en oslagbar strategisk kunskap och erfarenhet inom vård och omsorg. 

Vårt uppdrag är att tillhandahålla teknikbaserade lösningar och tjänster och därmed förbättra våra samarbetspartners förmåga att leverera den senaste och mest effektiva vården och omsorgen i samhället.

Via våra 15 trygghetscentraler runt om i världen arbetar vi dagligen i nära samverkan med professionella inom vård och omsorg. Vi gör detta för att stödja dem i arbetet med kroniskt sjuka och för att uppnå en personcentrarad vård. Vår långa erfarenhet och kunskap gör att vi kan utveckla digitala lösningar som möjliggör ett självständigt boende samtidigt som vi förbättrar effektiviteten i den kliniska vården.


Tunstall i korthet

5 miljoner

5 miljoner

uppkopplade brukare

15

15

trygghetscentraler worldwide

1.4 miljoner

1.4 miljoner

brukare som monitoreras

235

235

kundtjänst och support


Varför leverera vård och omsorg tillsammans med Tunstall

Våra innovativa digitala lösningar kombinerar framtidssäkrad teknik, säker uppkoppling och tillförlitlig tillsyn 24/7. Tjänsterna kombinerar digitala anslutningar och mobila plattformar för att ge säkerhet och trygghet i leveransen av vård och omsorg.

Lösningar

Helhetslösningar

Helhetslösningar

Helhetslösningar från en och samma leverantör. Vi kan leverera lösningar för ett digitalt vård- och omsorgsbehov. Dessa innefattar hårdvara, mjukvara och möjligheter till den uppkoppling du behöver för digital tillsyn, support och service.

Pionjärer

Pionjärer

Ny teknik som möjliggör ett bättre och självständigare liv. Med över 60 års erfarenhet finns Tunstalls teknologi både hemma samt inom vård och omsorg över hela världen. Vi strävar efter att använda vår djupa kunskap och ständigt förbättra våra produkter och tjänster för att möta kundens behov, nu och i framtiden.

Kompetenta

Kompetenta

Oöverträffad global erfarenhet inom hälsa, vård och omsorg. Varje dag löser vi utmaningar inom vård och omsorg värden över. Med strategisk kunskap omfamnar vi digitaliseringen och utvecklar kontinuerligt allt mer banbrytande lösningar som förbättrar livskvalitet och stödjer ditt arbete att ge proaktiv och personcentrerad vård.

Skalbara

Skalbara

Skalbara, kostnadseffektiva och ackrediterade lösningar. Vår ISO-ackrediterade produktportfölj tillhandahåller viktig tillsyn 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Vi erbjuder dig en skalbar, pålitlig och prisvärd lösning från en och samma leverantör.

Innovativa

Innovativa

Stärkt effektivitet i vården genom innovation och ledarskap. Vårt synsätt på innovation har gjort oss till den första som gick till marknaden med ett larmsystem för seniora samt för personer med begränsad rörlighet. Vi har sedan dess fortsatt att utveckla smart teknik och förblir i framkant gällande den digitala vården och omsorgen världen över.

Flexibla

Flexibla

Den mest ändamålsenliga vårdlösningen då du behöver den som bäst. Med hjälp av digital tillsyn, telekommunikation och digital teknik för uppkoppling av individ, familj eller vårdpersonal, erbjuder vi ökad frihet, flexibilitet och valfrihet för en ökad livskvalitet och förbättrad patientvård.

Uppkopplade

Uppkopplade

Uppkopplad vård och omsorg, när som helst och var som helst. Moln-baserad digital uppkoppling ger en otrolig möjlighet att hålla människor informerade och anslutna till sin vård via appar och data som kan delas. Våra smarta lösningar tillhandahåller relevant information och kunskap samt möjliggör leverans av effektiv, proaktiv, förebyggande och samordnad vård.Tillsammans driver vi ett innovativt och framgångsrikt Tunstall. Vi leder utvecklingen av tjänster och funktioner, som bidrar till att människor i behov av vård och omsorg kan leva ett självständigt liv och uppleva mer. Tunstall baseras på unik kunskap och passion för det vi gör och har en bas i vår rika historia.

Johan Lenander, VD Tunstall Sverige


Kontakta oss för att få mer information om våra lösningar
Ta Kontakt

Lösningar

Personcentrerade, smarta, framtidssäkrade lösningar och tjänster för leverantörer inom vård och omsorg

Läs mer