Tunstall Award 2019 - Grattis Hammarö kommun!

Den 23-24 oktober genomfördes Tunstall Connected – mötesplatsen för alla som arbetar inom vård och omsorg. Under två dagar i Stockholm gavs både inspiration, utbildning och nätverkande. Fantastiska kollegor i branschen  uppmärksammades för sitt arbete, och för första gången delades vår egen Tunstall Award ut.okt 30, 2019

Årets Tunstall Award gick till Hammarö kommun, med motiveringen:

Med kunskap, målmedvetenhet och stort engagemang har Hammarö kommun framgångsrikt lyckats skapa en välfärd i framkant där digitala tjänster frigör resurser inom vård och omsorg. Och därmed möjliggjort att varma händer får vara där de behövs bäst – hos våra äldre och kroniskt sjuka.  

Vi på Tunstall säger stort grattis än en gång till en fantastisk kommun i framkant!

Bakgrund

Tunstall startades 1957 av Norman Tunstall och Jack Byers när de uppfann banbrytande kommunikationslösningar för vård och omsorgssektorn. Norman Tunstall ägnade sitt liv åt att utveckla ny innovativ teknik som underlättar vardagen för både personal och brukare.
Därför delar Tunstall Sverige från och med nu varje år ut ett pris för de eller den som gjort mest skillnad inom vård och omsorgssektorn och de gör det i Normans namn.

Kriterierna för att vinna är: Passionerat, Personligt och Professionellt


Vi hade ingen aning om det här förrän vår kontaktperson på Tunstall ringde upp oss sent dagen före och meddelade att vi var en av tre nominerade och då tänkte vi att det var ju roligt att bli nominerade, men att vi skulle vinna hade vi verkligen inte vågat drömma om. Vi blev ju årets e-hälsokommun i våras och då tänker man att två utmärkelser samma år är för osannolikt.

Mia Hernell Blomqvist, utvecklingsledareVi blev alldeles överväldigade men jätteglada.

Ida Haag, enhetschef i hemtjänsten


Digital Tillsyn

Tillsyn genom kamera samt monitorering 24h om dygnet via vår trygghetcentral

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer