Tunstall Nordic och tjänsten TES vinner INTERNATIONAL TEC Award 2019!


Tunstall Nordic och tjänsten TES vinner INTERNATIONAL TEC Award 2019!

okt 16, 2019

ITEC Awards är utformad för att hylla de allra bästa inom TEC-branschen. ITEC (International Technology Enabled Care) belönar enastående arbete inom Technology Enabled Care och är skapat för att uppmärksamma kvalitet, innovation och enastående prestation inom området. Därför är Tunstall Nordic väldigt glada och stolta över att ta emot det prestigefulla priset International TEC Award 2019.

TES – tjänsten som spara resurser inom vård och omsorg

TES är en integrerad tjänst för schemaplanering och insatsregistrering och ger optimalt stöd för vårdpersonalens arbete. TES är lösningen för en tryggare, enklare och säkrare vårdleverans med moduler för assistans, larm, lås, HSL samt tillsyn. TES plattformen kan integreras med flera olika operativsystem och vårdsystem.

TES skapar livskvalitet och ökar frihet

Det växande trycket på den offentliga ekonomin och ibland bristen på personal inom äldreomsorgen gör att nya och innovativa lösningar är välkomna. Lösningar som ger oss friheten att leva vårt liv fullt ut i vårt eget hem, trots ålder eller kronisk sjukdom.

I Sverige har mer än 200 av de 290 kommunerna redan gjort denna anpassning med hjälp av TES, eftersom att tjänsten kan optimera resurserna, vilket bidrar till att kommunerna sparar pengar.

 

Bildtext: På plats för att ta emot priset på ITEC Conference galamiddag den 15 oktober var (fr.v ) Sune Pedersen (Development Director, Danmark), Robert Lindgren (Product Manager, TES, Sverige) och Anette Stjerne (Sales Director, Danmark).

Vad kan Tunstall göra för dig?

Om du vill veta mer om hur Tunstall kan hjälpa till att optimera resurserna i din kommun, kontakta vårt säljteam så hjälper de dig.

Kontakta oss

Digital Tillsyn

Tillsyn genom kamera samt monitorering 24h om dygnet via vår trygghetcentral

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer