Nytt nordiskt huvudkontor i Hyllie

Tunstall Nordics huvudkontor flyttar till nyrenoverade och moderna kontorslokaler i Hyllie, Malmö. Hyllie Boulevard 10B blir den nya platsen för Tunstall att skapa Framtidens vård och omsorg.Tunstall Nordics huvudkontor flyttar till nya lokaler

feb 20, 2020

Behovet av mer utrymme har varit påtagligt under en längre tid, men att hitta den perfekta lokalen har inte varit en enkel uppgift. Efter en tids letande av lokaler i olika stadsdelar inom Malmö, hittade vi tillslut våra nya kontorslokaler i Hyllie. Hyllie är en modern och snabbt växande stadsdel i Malmö. Med dess närhet till tågförbindelse och Köpenhamnsflygplats underlättas kommunikationen för våra kunder, partners och medarbetare.

Ny adress från och med 16 mars 2020

Från och med den 16 mars 2020, kommer Hyllie Boulevard 10B att vara den nya platsen för Tunstalls innovativa framtida vård- och omsorgslösningar.

Nyfiken på hur det kommer att se ut? Se nedan hur de nya kontorslokalerna kommer att se ut.


Flytten till Hyllie innebär ett stort lyft för Tunstall Nordic AB. Vi får moderna och ändamålsenliga lokaler samt ett synligt, centralt och lättillgängligt läge. Med närheten till tågförbindelser och Köpenhamnsflygplats Kastrup underlättas kommunikationen för våra kunder, partners och medarbetare väsentligt.

Johanna Thulesius, Marknadschef, Tunstall Nordic

Digital Tillsyn

Tillsyn genom kamera samt monitorering 24h om dygnet via vår trygghetcentral

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer