Ny VD och försäljningschef - Tunstall AB

okt 1, 2020

Från och med den 1 oktober 2020 tillträder Johan Lenander som ny VD för Tunstall AB då Kristoffer Axelsson tillträder rollen som Chief Commercial Officer för Tunstall Group.

Johan som varit Vice VD och försäljningschef i Tunstall AB, har en gedigen branscherfarenhet samt en bakgrund i säkerhetsbranschen, bland annat från Stanley och G4S.

”Jag är väldigt stolt över att få ta över rollen som VD för Tunstall AB och ser mycket framemot den utveckling vi ska fortsätta göra i bolaget tillsammans med kunder, partners och kollegor”, säger Johan Lenander, ny VD Tunstall AB.

Karolina Bellabuono ersätter Johan Lenander som försäljningschef i Tunstall AB. Genom sina tidigare befattningar på Tunstall AB, både som BID Manager och Service Manager har Karolina stor erfarenhet av försäljning och upphandling. Innan Karolina började på Tunstall var hon på Vestas i olika försäljningsroller.

” Jag tar med stor motivation över ansvaret som Försäljningschef på Tunstall AB med ett högt fokus att tillsammans med teamet fortsätta göra skillnad för våra kunder och människor som är i behov av vård och omsorg”, säger Karolina Bellabuono, Försäljningschef Tunstall AB.

Digital Tillsyn

Tillsyn genom kamera samt monitorering 24h om dygnet via vår trygghetcentral

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer