Uppdatering från Trygghetscentralen

nov 27, 2020

Verksamheten i vår larmcentral fungerar normalt. Svarstiderna är på en stabil nivå vilket ger en extra trygghet för våra kunder, våra äldre och kroniskt sjuka. Vi fortsätter att behålla en ökad bemanning och fokuserar på att kontinuerligt förbättra prestandan i vår kundportal.

Öka kunskap med webinar

För att öka kunskapen om vår nya larmplattform samt övrigt tjänsteutbud bjuder vi in till webinarier. Behovet och intresset för att lära sig mer om hur våra produkter och tjänster används och administreras är stort. Vi kommer därför öka utbudet och inom kort presentera utbildningsplanen för våren.

Fredag den 20 november genomförde vi webinariet ”Lär dig mer om rapportmodulen i nya kundportalen”. Under två timmar lärde vi ut hur rapportmodulen i den nya kundportalen fungerar. Det gick dessutom att ställa frågor direkt under webinariet. Är du kund hos Tunstall kan du ta del av dessa webinariet i efterhand. En inspelad version finns publicerad i vår kundportal för supportärenden – Tunstall Connect. Ett exempel på kommande webinar är kunskap om hur du registrerar en ny brukare.

Vill du ha mer information om nyheten?
Presskontakt