Delta i vårens webinar

mar 11, 2021

I vårt fortsatta arbete med att öka kunskapen om vårt tjänsteutbud och dess möjligheter, erbjuder vi våra kunder att delta i vårens webinar. Vi har satt ihop tre webinar med olika ämnen - den digitala larmkedjan, Tuncore och TES Assistans.

 

Lär dig mer om den digitala larmkedjan (TSP)

31 mars

Under webinariet kommer vi att ta dig igenom hela arbetsflödet i den digitala larmkedjan. Webinariet riktar sig till våra kunder som administrerar brukaruppgifter via TSP-Portal och har larm anslutna till Tunstalls Trygghetscentral.

Läs mer och anmäl dig 


Lär dig mer om Tuncore

21 april

Save the date!

Mer information och anmälan kommer inom kort.

Läs mer

 

Lär dig mer om TES Assistans

19 maj

Save the date!

Mer information och anmälan kommer inom kort.

Läs mer