Tunstall en del av H22 City Expo sommaren 2022

jun 15, 2021

Genom H22 City Expo bjuder Helsingborg in världen att utforska framtidens lösningar mot en smartare och mer hållbar stad. Från den 30 maj till den 3 juli 2022 kommer de senaste innovationerna och de smartaste idéerna visas upp, i en stad som sätter människorna och planeten först.  

Tunstall samarbetar med Vård och Omsorgsförvaltningen i Helsingborgs Stad

Tunstall vill bidra till utveckling och skapa framtidens vård och omsorg via smart välfärdsteknologi, så människor kan fortsätta leva ett fritt liv. Tillsammans med Vård och Omsorgsförvaltningen i Helsingborgs Stad vill vi under H22 City Expo visa att detta är möjligt.

Om H22 City Expo

Helsingborg utsågs 2020 till en av Europas mest innovativa städer. Det är en utmärkelse som EU-kommissionen delar ut till den europeiska stad som bäst kan visa sin förmåga att nyttja innovation för att förbättra invånarnas livskvalitet. Helsingborg har en stolt tradition av att arrangera stora mässor. 1955 kom en miljonpublik till hantverks- och designmässan H55. 1999 blev H99 föregångare till en rad andra bomässor i landet. Genom H22 tar Helsingborg traditionen nästa nivå och fokuserar på en fråga som med tiden blivit alltmer angelägen. H22 City Expo handlar om resan mot en smartare, mer omtänksam och hållbar stad. Över 70 samarbetspartners, innovatörer, världsledande företag, förvaltningar, hållbarhetshjältar, föreningar och invånare samlas för att utforska och utveckla morgondagens liv i staden.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vårt deltagande på H22 City Expo.
Kontakta oss