Tunstall Award 2021 - Grattis Ambea!

dec 9, 2021

I samband med årets Tunstall Connected som genomfördes den 30 november delades Tunstall Award ut. De nominerade till Tunstall Award var Ambea, Gislaveds kommun och Laholms kommun. De har alla gemensamt att de arbetar framåtriktat och lösningsfokuserat med att förbättra livskvaliteten för våra äldre och kroniskt sjuka, men även för att öka personalens välbefinnande.

Årets Tunstall Award gick till Ambea, med motiveringen:

Årets Tunstall Award går till en aktör som vet vad de vill ha och agerar som en partner i hela utvecklingsprocessen för att nå våra gemensamma uppsatta mål. En aktör som inte är rädd för att tänka utanför boxen och med sin lösningsorienterade inställning bidrar till att få våra tjänster att bli ännu vassare men framför allt ännu mer behovsanpassade.

Med örat mot marknaden och blicken mot horisonten har aktören haft en fantastisk tillväxtresa där vi som leverantör har fått äran och glädjen att hjälpa till och bidra med vår expertis i denna resa. Ni värnar om er personals och de boendes välbefinnande och det anser vi är en viktig framgångsfaktor i er lyckade resa på den svenska marknaden.  

Vi på Tunstall säger stort grattis till Ambea!

Bakgrund till Tunstall Award

Tunstall grundades 1957 av Norman Tunstall och Jack Byers när de uppfann banbrytande kommunikationslösningar för vård och omsorgssektorn. Norman Tunstall ägnade sitt liv åt att utveckla ny innovativ teknik som underlättar vardagen för både personal och brukare.
Därför delar Tunstall Sverige varje år ut ett pris för de eller den som gjort mest skillnad inom vård och omsorgssektorn och de gör det i Normans namn.

Kriterierna för att vinna är: Passionerat, Personligt och Professionellt

Tidigare Tunstall Award vinnare är Hammarö kommun (2019) och Karlstads kommun (2020).