Planerad uppgradering av SMP system och namnbyte till DMP (Device Management System)

dec 1, 2021

Tunstall kommer att uppgradera nuvarande funktionsövervakningssystem, SMP som våra kunder idag använder för att övervaka sina Careline trygghetstelefoner och Careline Hubbar från Tunstall.

Vi har vidareutvecklat dagens SMP system för att framtidssäkra systemet för bättre nyttjande av det, då Tunstalls trygghetstelefoner och hubbar kommer att konfigureras via fjärrkonfigurering. I samband med uppgraderingen av SMP system kommer det att byta namn till DMP. Tunstalls DMP system (Device Management System) är en del av vår tjänsteplattform och ekosystem av olika tjänster och produkter som våra kunder använder.

Uppgraderingen av nuvarande SMP till DMP är planerat till måndag den 13 december 2021.

Berörda kunder har blivit informerade om uppgraderingen och namnbytet. För att säkerställa att uppgraderingen inte kommer påverka våra kunders operativa verksamhet finns e-learning material gällande DMP systemets funktioner och de uppgraderade webbsidorna i DMP tillgängligt. Det finns även möjlighet att delta i vårt webinar måndag den 6 december där visas DMP systemets funktioner och det går bra att ställa frågor direkt till utbildarna.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundsupport
Kontakta oss

Digital Tillsyn

Tillsyn genom kamera samt monitorering 24h om dygnet via vår trygghetcentral

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer