Vill du bli Madelaines och Annas nya kollega?

jun 14, 2022

Ekonomiavdelningen på Tunstall söker en ny medarbetare och så här berättar vår nya redovisningschef Madelaine Roos om tjänsten, företaget och varför hon valde att bli anställd.

Vad gör du på Tunstall?

I april började jag som redovisningschef på Tunstall som inhyrd konsult, men kommer i juli att ta steget över och bli anställd här. Redovisningsavdelningen består av mig och Anna Loord som är ekonomiassistent.  Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och ta den viktiga rollen som redovisningsekonom.  Vi ansvarar för redovisningen i två svenska och ett norskt Tunstall-bolag och hanterar allt från leverantörsfakturor till månadsbokslut och årsbokslut. Vi sitter i fräscha, trivsamma lokaler på Hyllie med en fantastisk utsikt.

Hur är du som chef?

Jag är väldigt mån om dig som medarbetare och vill att alla runt omkring mig ska må bra. Från idrotten har jag med mig en stark laganda och tro på att alla delar av teamet är lika viktiga för att få ett bra resultat. För mig är det viktigt att vi som team hjälper varandra och tar ett gemensamt ansvar för att utföra våra arbetsuppgifter och hålla våra deadlines.

Varför ville du börja arbeta på Tunstall?

I första hand var det tjänsten och arbetsuppgifterna som lockade mig, att få ansvar för och arbeta med redovisning i en stor internationell organisation med många transaktioner. Jag fascineras av hur allt hänger ihop som ett enda stort pussel, där det handlar om att hitta rätt plats för varje siffra så att det blir en helhet. Att göra klart ett årsbokslut, att få ihop helheten, ger en enorm tillfredsställelse och är för mig höjdpunkten på året.

Jag trivs väldigt bra här och ser fram emot att bygga ett nytt team och utveckla avdelningen. Mina drivkrafter är att utveckla, effektivisera och skapa struktur, att kunna göra skillnad. I första hand genom mina egna arbetsuppgifter, men minst lika viktigt för mig är kunna stå för de värderingar som företaget representerar, att vi gör gott för samhället, för våra äldre och kroniskt sjuka. Det känns gott ända in i själen.

Vill du höra mer om tjänsten, Tunstall eller vad vi gör, tveka inte att höra av dig till mig, på 076-119 70 88 eller madelaine.roos@tunstall.com, eller titta förbi så bjuder jag på lunch. Sök tjänsten via Redovisningsekonom till Tunstall i Malmö - Tunstall Nordic

Om Tunstall

Vi erbjuder ett brett utbud av vård- och omsorgslösningar som är anpassade att ge människor i behov av vård och omsorg bättre livskvalitet

Läs mer

Lösningar

Personcentrerade, smarta, framtidssäkrade lösningar och tjänster för leverantörer inom vård och omsorg

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer