Säker läkemedelsförvaring med Digitala MedicinskåpDigitala Medicinskåp

Vad är Digitala Medicinskåp?

Digitalt medicinskåp är en säker lösning för nyckelfri förvaring av läkemedel anpassat för  både ordinärt som särskilt boende.

Hur fungerar Digitala Medicinskåp?

Tunstalls medicinskåpslösning är baserad på samma system som digitala lås för hemtjänst. Medicinskåpet öppnas med mobiltelefon eller fjärrkontroll och varje besök registreras i det administrativa systemet. I systemet lagras information om när medicinskåpet öppnats och stängts samt vem som gjort besöket. Den ursprungliga fysiska nyckeln går fortfarande att använda i de fall det är önskvärt.

Det Digitala Medicinskåpet är anpassat för ett antal olika miljöer

Tunstalls medicinskåpslösning är anpassat för gruppboende, servicehus, sjukhem och
äldreboende och är idealiskt för individuell förvaring av läkemedel. De medföljande flyttbara hyllorna gör skåpet flexibelt och det kan inredas enligt egen önskan. Skåpet är tillräckligt djupt och högt för att få plats med en A-4 pärm i sidofacket. 

Tunstall erbjuder en komplett lösning med skåp och låsfunktionen Carelock ACE färdigmonterad där låslösningen är batteridriven och därmed inte kräver några dyra elinstallationer. 

Flexibel användning - Bygg en helhet som motsvarar behoven

Den medföljande fysiska nyckeln går fortfarande att använda i de fall det är önskvärt. De medföljande flyttbara hyllorna gör skåpet flexibelt och man kan inreda skåpet som man själv önskar. Det större skåpet är tillräckligt djupt och högt för att få plats med en A4 pärm i sidofacket. Detta skåp finns med en dörr som öppnas nedåt och kan därmed användas som stöd vid exempelvis dosering av mediciner. De små skåpen kan med fördel monteras ihop till ett dubbelskåp, där vårdgivare kan ha olika rättigheter till respektive skåp. Ett vanligt scenario i detta fall är att man har receptbelagd medicin i det ena skåpet och övrig medicin i det andra.

Alla medicinskåp kan enkelt skruvas fast i varandra och bilda olika kombinationer av skåp. Varje skåp har sitt eget elektroniska Carelock-lås och därmed möjlighet till att ange separata åtkomsträttigheter.

Tunstall_Medical locker_Landing page banner.jpg

Mindre medicinskåp

b x h x d: 187 x 375 x 305 mm

Halvskåp med App_v2.png

Det mindre medicinskåpet är hälften så brett som det större och
finns i två versioner, ett med gångjärnen till höger och ett med gångjärnen till vänster.

Större medicinskåp

b x h x d: 375 x 375 x 305 mm

Enkelskåp, ner med saker i 2.jpg

Det större medicinskåpet har utrymme för en pärm eller
liknande och finns i två versioner, ett med gångjärnen till vänster och ett med gångjärnen i nederkant.

Skåp i olika storlekar

Det är lätt att skräddarsy den egna skåphelheten. 

 

Vänster, enkelskåp ner och höger, transparent.png


Få mer information och beställ här!