GPS-klocka

Tunstalls GPS-klocka är ett diskret hjälpmedel som kan skräddarsys till att passa ett antal olika användare. Klockan har en exakt och pålitlig GPS-funktion samt inbyggd högtalartelefon som möjliggör handsfree-samtal till förprogrammerade nummer. Optimal trygghet i snygg design

Integrerad GSM-radio med inbyggt SIM-kort gör att du alltid har möjligheten att veta var klockan befinner sig. Med ett antal olika profiler kan klockans funktionalitet skräddarsys till att passa många olika typer av användare.

Enkelt att larma

Det är enkelt att larma på klockan och automatiskt skicka sin position, varvid mottagaren kan se var klockan befinner sig och koppla upp ett röstsamtal till klockan – antingen för att bara lyssna in eller föra en dialog med bäraren. GPS-Klockan har en drifttid på 2-7 dagar beroende på användning, med avancerade sensorer känner klockan av hur användaren rör sig och sparar på batteriet då användaren är stilla. 

Utformad med användaren i centrum 

GPS-klockan funktioner kan anpassas med ett antal olika profiler som baserats på olika användargruppers behov - allt från dementa brukare till ensamarbetande personal. Användargränssnittet anpassas automatiskt baserat på vilken profil som valts, vilket gör klockan enkel och intuitiv att använda. 

Klockan är utvecklad för att tåla tuffa tag och vatten. Den ser ut som en traditionell klocka med tydliga analoga visare och en liten diskret display som lyser upp när den behövs. Till dementa finns ett eget armband som endast kan låsas upp med ett särskilt verktyg. 

Larmtyper

Geografiskt

Geografiskt

Larmar när klockan befinner sig utanför ett geografiskt område

Inaktivitet

Inaktivitet

Larmar efter en tids inaktivitet

Batterispänning

Batterispänning

Larmar när klockan behöver laddas


Digital Tillsyn

Tillsyn genom kamera samt monitorering 24h om dygnet via vår trygghetcentral

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer