Tunstall Talks är en intervjuserie av och med Johan Lenander, VD för Tunstall.
Johan kommer i denna serie att möta många intressanta personer bl. a. Development Director Per Ljungberg och Ulrika Björn, Director of Response Operation som med sin expertis bidrar till att Tunstall idag är en av Sveriges ledande helhetsleverantör av trygghetsskapande välfärdsteknik.Vi är stolta över vår ledande expertis inom välfärdsteknik vilken spelar en avgörande roll i att förbättra vård och omsorg för våra äldre. Genom att tillhandahålla innovativa lösningar höjer vi inte bara livskvaliteten för dem vi vårdar, utan underlättar och effektiviserar också arbetet för de som vårdar. Det skapar en win-win-situation för alla involverade.

Johan Lenander, VD Tunstall AB


Johan Lenander är VD för Tunstall som är en ledande leverantör av välfärdsteknik i Sverige och 17 andra länder. Hans drivkraft är att tillsammans med teamet skapa branschens bästa kundupplevelse, där varje produkt och tjänst är utformad med användarens behov i fokus. Genom att prioritera användarvänlighet, pålitlighet och kvalité, strävar Johan och hans team efter att förbättra livet för både vårdtagare och vårdgivare.  

Under de senaste 20 åren har Johan varit verksam inom branscher där säkerhet, trygghet och teknik står i centrum. Med en gedigen bakgrund som spänner över både innovativa start-up-bolag och globala företag med över 500 000 anställda, har Johan utvecklat en djup förståelse för branschens komplexitet och dynamik.

Sedan snart sju år tillbaka har Johan varit en del Tunstall. Först verksam som försäljningsdirektör och vice VD under tre år innan han tog över som VD och ansvar för den svenska marknaden. Under hans ledarskap har företaget nått en omsättning på cirka 350 miljoner kronor och sysselsätter över 200 engagerade medarbetare.

 

Content_Image_TT_Johan.jpg

Johans är civilekonom med teknisk inriktning från Blekinge Tekniska Högskola och har en examen som säkerhetschef.Möt VD Johan Lenander

Lär känna Johan! I intervjuserien Tunstall Talks kommer Johan att möta och samtala med experter inom Tunstall men också kunder och samarbetspartners, kring värdet av välfärdsteknik.

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer

Lösningar

Personcentrerade, smarta, framtidssäkrade lösningar och tjänster för leverantörer inom vård och omsorg

Läs mer