Tunstall Connected 12 dec 2023

Välkommen till årets digitala Tunstall Connected - mötesplatsen för dig som arbetar inom vård och omsorg!



Välkommen till Tunstall Connected 2023

dec 12, 2023

Välkommen att anmäla dig till årets digitala evenemang inom området trygghetsskapande teknik!

Vi bjuder bland annat på nyheter och aktuellt inom tjänster och lösningar samt från vår kundsupport. Dessutom gästas vi av en kommunal vårdgivare som delar med sig av goda exempel från särskilda boende för äldre. Passa på att hålla dig ajour med det senaste från Tunstall och inspireras av hur andra använder sig av välfärdsteknik för att förbättra vardagen för medborgare och medarbetare. 

Tunstall Award

Varje år delar vi också ut priset Tunstall Award till en vårdgivare som utmärkt sig lite extra med att göra skillnad för människor i behov av vård och omsorg genom digital teknik. Årets nominerade är Jönköpings kommun, Karlstad kommun och Kiruna kommun! Tre kommuner som alla på ett föredömligt sätt arbetar aktivt och fokuserat inom området välfärdsteknik. 2022 gick priset till Uppsala kommun för deras mod och flexibilitet i arbetet med digital teknik för att skapa värde för både medborgare och medarbetare. Vi önskar alla våra nominerade lycka till!

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun gör skillnad och är en stark bidragande faktor att forma hållbar välfärdsteknik. Genom förändring och utveckling skapas förutsättningarna för god service och livskvalité. Jönköpings kommun samarbetar för vård och omsorg i vardagen och skapar en grund för framtiden. I samarbete med Jönköpings kommun lyssnar Tunstall in och uppskattar tillförlitligheten för att tillsammans skapa en god och säker vård och omsorg.

Karlstad kommun
Karlstad kommun är en kommun i framkant inom området välfärdsteknik. Kommunens fokus på innovation och framtid, i deras strävan efter ökad självständighet för äldre och personer med funktionsnedsättning, är helt rätt i tiden. I relationen med Tunstall är högt i tak och ärlighet något som genomsyras och är väldigt uppskattat hos båda parter.

Kiruna kommun
Kiruna kommun har på ett föredömligt sätt skapat möjligheter, här och nu, och för framtiden för en säker vård och omsorg. Det sker genom en tydlig strategi att använda välfärdsteknik och IT med fokus på digital teknik för att möta utmaningarna att erbjuda en god och säker vård och omsorg för äldre invånare i samhället.

Datum och anmälan

Tid: 12 december 2023 kl 09:00-12:00 (inklusive paus)
Plats: Online (länken får du dagen innan evenemanget)
Kostnad: Gratis
Sista anmälningsdag: 11 december 2023

Anmäl dig här

Program

9.00 Välkommen!

Om Tunstall – aktuellt och strategi framåt
VD Johan Lenander ger en inblick i Tunstall och vad som är fokus kommande året.

Nyheter från vår kunsupport
Få en tjuvtitt på vår utvecklade supportportal för kunder!

Standardavtal för inköp av välfärdstekniska tjänster
TechSverige har i samarbete med Tunstall och andra inom branschen utvecklat ett standardavtal för välfärdsteknik. Vi berättar om hur detta kan användas som vägledning vid avtalsskrivningar och varför det kan vara fördelaktigt att använda vid inköp av välfärdstekniska tjänster.

Goda exempel från Kiruna kommun

Hör Kiruna kommun berätta om utmaningarna, lösningarna och resultaten med trygghetsskapande teknik med fokus på  särskilt boende för äldre. 

Nya tjänster och produkter
Passa på att höra om våra allra senaste lösningar inom trygghetsskapande teknik.

Tunstall Award
Varje år delar vi ut utmärkelsen Tunstall Award till en vård- och omsorgsgivare i landet som utmärkt sig lite extra inom området trygghetsskapande teknik. 

Summering av dagen

12.00 Avslut


Obs! Med reservation för programändringar. 

 

Digital Tillsyn

Tillsyn genom kamera samt monitorering 24h om dygnet via vår trygghetcentral

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer