Innovation och utveckling av framtidens vård och omsorg

feb 15, 2021

På Tunstall har vi alltid lagt stor vikt vid produktutveckling och innovation i nära samarbete med specialiserad vårdpersonal och användare av lösningen. Vi har kontinuerlig dialog med lösningens användare och lyssnar på kundernas önskemål om utvecklingen av lösningar.

” Innovation är inget man kan tvinga fram eller planera in som en av veckans många arbetsuppgifter. Innovation föds av att man skapar ett klimat där man tillåts prova galna idéer och där man vågar misslyckas och lära sig från det.”, säger Niklas Rosander Development Director på Tunstall Nordic.

”På Tunstall är vi stolta över att sätta användaren i centrum, vi brinner för att förstå vad utmaningarna och möjligheterna är för att skapa ett bättre liv för äldre och långtidssjuka och hur vi med hjälp av innovation kan ta fram framtidens lösningar.”, fortsätter Rosander.

 

"Innovation är inget man kan tvinga fram eller planera in som en av veckans många arbetsuppgifter."

Niklas Rosander
Development Director
Tunstall Nordic

Tunstall MalmoĢˆ (291).jpg


Vill du veta mer om våra innovationer och tjänster?
Kontakta oss!

Tjänster

Att skapa och leverera tjänster som ökar livskvaliteten för äldre och kroniskt sjuka är en utmaning. På Tunstall arbetar vi tillsammans med våra kunder för att förstå de krav som finns för att utforma framtidens välfärdsteknologi.

Läs mer

Nya tjänster inom välfärdsteknologi som öppnar dörrar

Läs om hur Ewa Wörlen på Harakärrsgården i Åkarp skapar en trygg levnadsmiljö med hjälp av Tunstalls smarta lås.

Läs mer

Nyhetsbrev

Missa inte det senaste från Tunstall, registera dig här och få våra nyhetsbrev.

Läs mer