"Det handlar i grund och botten om att skapa värde för verksamheten och slutanvändaren."


Värdeskapande samarbete med kunden i fokus!

dec 5, 2022

CGI är en av Tunstalls samarbetspartners. Tillsammans levererar vi en helhetslösning till aktörer inom vård och omsorg. Charlotte Robertsson är produktägare på Treserva som är ett heltäckande systemstöd för hela socialtjänstens arbetsprocesser inom myndighet och utförare, inklusive kommunal hälso- och sjukvård

 Genom samarbete mellan Tunstall och CGI skapas en marknadsledande kombination av funktioner, ett helhetserbjudande som ger mervärde för både kunder och deras brukare.

– Samarbetet mellan Tunstall och CGI handlar i grund och botten om att skapa värde för verksamheten och slutanvändaren. Att arbeta som produktägare är ett väldigt varierat uppdrag. Allt ifrån att omvärldsbevaka och ha dialog med kunder gällande nya innovativa initiativ, till att tillsammans med utvecklingsteamen prioritera vad som skall göras och planera utvecklingen för produkten på lite längre sikt. Det handlar om att skapa värde för verksamheten och slutanvändaren. Att effektivisera arbetssätt genom att integrera verksamhetsmetoder i vår lösning. Det är då vi skapar nytta på riktigt, att användaren av våra system frigörs tid som i stället kan användas till värdeskapande aktiviteter. Vi skapar på så sätt ett helhetserbjudande som ger mervärde för både våra kunder och deras brukare, säger Charlotte Robertsson.

Charlotte Robertsson har tillsammans med Joakim Edlundh på Tunstall ett viktigt uppdrag i att upprätthålla och underhålla samarbetet och driva utvecklingen framåt.

– Tillsammans skapar vi en bättre upplevelse för kunden vad gäller införande, förvaltning samt förbättrings- och utvecklingsarbete. Detta gör det enklare för kunden, som får en väg in även om vi är två leverantörer. En styrka är att vi kan föra gemensam dialog med våra kunder för att diskutera framtidens socialtjänst och äldreomsorg, säger Charlotte.

Charlotte Robertsson
Produktägare Treserva

Om CGI

CGI grundades i Canada 1976 utifrån en dröm. En dröm som grundar sig i en vision om att stödja samhällsviktiga funktioner genom tekniska lösningar skapa en bättre framtid för alla. CGI är nu ett ledande IT- och konsultbolag som tillhandahåller omfattande och hållbara IT- och affärskonsulttjänster med representation både globalt och lokalt.

Treserva | CGI Sverige

Den 7 december på Tunstall Connected – ges möjlighet att höra mer om Tunstalls och CGIs samarbete och vilket värde det kan skapa inom vård och omsorg.

Digital Tillsyn

Tillsyn genom kamera samt monitorering 24h om dygnet via vår trygghetcentral

Läs mer

Kunder berättar

Läs om hur våra kunder använder vår teknologi, mjukvara och tjänster för att leverera högklassig vård och omsorg

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

Läs mer