Tunstall donerar till Demensförbundet

jan 19, 2023

Under december månad genomförde Tunstall en jultävling. För varje person som deltog stöttar Tunstall Demensförbundet med 10 kronor.

Demensförbundet är Sveriges största organisation för personer med demenssjukdom och deras anhöriga. De arbetar för att förbättra förhållandena för demenssjuka och deras anhöriga.

Stort tack till alla er som deltog i tävlingen. I år donerar vi 5 000 kronor och på så sätt stöttar Demensförbundet i deras viktiga arbete.

Utöver donationen lottade vi även ut presentkort till deltagarna, värt 300 SEK, som kan användas i en rad olika butiker, biografer och restauranger. Tunstall önskar grattis till alla vinnare.

Läs gärna mer om demens och hur du kan stötta demensförbundet på www.demensforbundet.se/

Teknik och demens

En person med en demenssjukdom mår bäst av att leva i en välbekant miljö med rutiner, det kan till exempel vara i det egna hemmet. Hjälpmedel kan underlätta för att behålla förmågor och självständighet längre och ju tidigare i sjukdomsförloppet hjälpmedel sätts in desto lättare är det för användaren att lära sig använda dem.

Läs mer

Mobilt GPS larm

Tunstalls Mobila GPS larm är en tjänst för äldre och kroniskt sjuka som ger användaren större frihet att leva ett självständigt liv. Tjänsten effektiviserar verksamheter inom vård och omsorg och underlättar personalens arbete.

Läs mer

Trygghetscentral

Vår trygghetscentral erbjuder tillsyn dygnet runt - årets alla dagar. Trygghetscentralen tar emot samtal från 160 kommuner och har totalt 84 000 anslutningar.

Läs mer