En spännande höst tillsammans med Tunstall

aug 26, 2021

Hoppas att sommaren varit bra med många tillfällen till skön avkoppling. Vi på Tunstall ser fram emot en aktiv höst, med många spännande aktiviteter.

Vi vill särskilt uppmärksamma Internationella Alzheimer dagen den 21 september. Genom att öka kunskapen om demens och Alzheimers kan vi alla bättre fungera som stöd och upptäcka tidiga tecken på sjukdomen. Vi på Tunstall tycker att detta är mycket viktigt och kommer dela med oss av vår kunskap och visa det värde våra tjänster kan skapa för personer med demens och deras anhöriga.

Vårt program för lärande webinar till våra kunder är fullspäckat. Den 21 september genomförs det första där vi ger en inblick i det arbete våra fantastiska medarbetare på Trygghetscentralen gör. Kolla in vårt program och se vilka övriga webinar vi kommer att genomföra under hösten.

Senare i höst genomförs också vårt eget kundevent – Tunstall Connected, i år med fokus på utbildning och lärande av Tunstalls tjänster, vi kommer även att utse årets Tunstall Award vinnare – en kommun eller aktör inom vård och omsorg som förtjänas att uppmärksammas lite extra.

Vår hemsida är uppdaterad och om du följer oss i våra sociala medier under hösten ser du fler spännande aktiviteter.

Med vänlig hälsning
Johan Lenander, VD Tunstall AB

Välkommen att kontaka oss om du har några frågor.
Kontakta oss